GRAFISK DESIGN

Go Vegan på kantinemenuen

Case SBS Go Vegan
Grafik

Grønne løft

Den grønne omstilling optager flere og flere kantiner. Yngre gæster med klimafokus, også kaldet klimatarer, er i vækst. De er bevidste om, hvordan den mad de spiser påvirker klimaet.

Væksten af klimatarer betyder helt nye måder at menusætte på og nye måder at arbejde med grøntsager – fx kun grøntsager i sæson, som er bæredygtigt produceret og no fly transporteret.

 

Case SBS Morgenbroed gunnar
Case SBS Go Vegan4
Case SBS Morgenbroed med pynt
Go Vegan - katalog

Go Vegan! Trefløjet A4 folder

Schulstad Bakery Solutions har fokus på bæredygtighed og de grønne markedstendenser i bevægelse. De har et bredt udvalg af plantebaserede brød, som gør det let at komme i gang med det veganske køkken.

I samarbejde med Schulstad Bakery Solutions har vi udviklet denne trefløjede A4 folder, som giver inspiration til veganske retter med plantebaseret brød. Indeni folderen findes en oversigt over Schulstad Bakery Solutions' 145 plantebaserede brød, som er velegnede til veganere.

Case SBS Go Vegan7
Case SBS Go Vegan8

Smæk på smagen!

Veganere søger ikke en grøn køderstatning, men nyopfundne fuldendte grønne retter med masse af smæk på smagen, tekstur og farver. Der er stor uenighed om, hvor mange veganere, der reelt er i Danmark, men der kommer flere og flere blandt de unge og de stiller nye krav. 


Vil du høre mere om vores arbejde med Schulstad Bakery Solutions?

Kontaktdirektør

Anette Grothe

SEND EMAIL +45 50 60 93 60
ag_bw.jpg