FacebookPixel

KOMPETENCE

Webudvikling

En investering der betaler sig

digitaliseringx2.jpg

DIGITALISERING Webudvikling til ethvert behov

Vi designer og udvikler webløsninger og hjemmesider, der passer til ethvert behov. Om det er den lille psykolog eller den store offentlige myndighed, så har vi med vores kompetente udviklingsteam løst opgaver for både store og små.

Vi har blandt andet lavet hjemmesider til:

  • Foodservicebranchen
  • Sundhedssektoren
  • Uddannelsessektoren
  • Turisme og interresseorganisationer
  • Forsikringsbranchen
  • Byggesektoren
  • 100-vis af andre små og mellemstore virksomheder

Ønsker du sparring ang. et kommende web projekt? Kontakt Niels Henrik Duevang på tlf 2819 3336

BUNDLINJE Vi har fokus på målet

Alle vores webløsninger er naturligvis responsive og er for det meste designet og udviklet med fokus på mobiloplevelsen, da det er her den største mængde trafik kommer fra i dag.

En hjemmeside skal gerne se flot og indbydende ud, men den vigtigste opgave for os er at skabe en hjemmeside der er mere end det.

Vi bygger hjemmesider med fokus på forretningen og prioriterer altid ud fra hvad der giver den bedste return on investment for dig.

Anerkendt teknologi Sikkerheden skal være i top

Alle vores hjemmesider bliver udviklet på Microsoft's meget anerkendte og udbredte .NET platform. Den har over en lang årræke vist sig som den mest stabile og sikre løsning, hvorfor det i dag er det eneste vi som leverandør kan stå inde for og vil arbejde med.

Mens vi ikke går på kompromis med teknologien bag, så har vi stor erfaring med mange forskellige Content Management systemer (CMS).

Vi udvikler hjemmesider i Umbraco, både fordi det er et super stabilt system, men også fordi det er Open Source og det er gratis i modsætning til mange af de andre mere tunge .NET systemer som f.eks. Sitecore, Dynamicweb eller EPiServer.

Hosting
Ifm. udvikling af en ny hjemmeside tilbyder vi også hosting og drift af hjemmesider. Alle vores hjemmesider hostes i "skyen" hos Microsoft Azure. Det giver en garanteret oppetid på 99.99% og tryghed om hvor data opbevares (Nordeuropa) og hvem som har adgang til det.

Vi har stor erfaring med overtagelse og flytning af hjemmesider og hjælper gerne med flytning af din hjemmeside. Ønsker du hjælp til flytning eller overtagelse af hosting? Så kontakt os her

Vil du høre mere om hvordan vi har skabt vækst for vores kunder?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
nh_bw.jpg