OPENING Food
Ved du, hvad der optager dine kunder i fødevarebranchen nu – og om 5 år? Det gør vi.
Gennem 25 år har vi oparbejdet en unik indsigt, der giver dig et forspring i kampen om kunders opmærksomhed og loyalitet.
                
                
                
        
Fremtidens food-trends kan ikke ”Googles”
Det kræver solid erfaring og særlig tæft at fornemme og forudsige det vi kommer til at spise og drikke før alle gør det.
Vi udgiver hvert år vores bud på, hvorledes trends i både Foodservice og Detail vil få indflydelse på, hvad vi kommer til at spise og drikke i fremtiden, samt hvor og hvordan.
Vi samarbejder med nogle af de dygtigste trendforskere i Storbritannien og USA, der giver os input til, hvad der sker på den internationale madscene.
Noget viser sig at være ’døgnfluer’, mens andet bliver til megatrends med stor impact på vores dagligdag.
Foodbranchens first-mover
Sammen med vores food and beverages kunder går vi efter de trends, vi vurderer giver mening. Og vi rådgiver i timingen, så vores kunder kan hoppe på en trend som first-movers.
Det er sådan, vi udvikler og øger vores kunders konkurrencekraft.
Kig forbi – døren er åben
OPENING har afdelinger både i hjertet af Vejle og Odense. Kig forbi, hvis du er nysgerrig på de nyeste food trends, har brug for sparring til uddannelse eller hvis I tør blive udfordret på brand.