KARRIERE

Embracing talents

Opening Miljøbilleder (95 Of 118)

Hvad kan OPENING gøre for din karierre?

For os er ’talentpleje’ en del af vores DNA og CSR. Vi har ofte nye talenter ansat fra universiteterne, handelshøjskolerne, designskolerne eller professionshøjskolerne hos os. Det er alt fra elever, praktikanter eller studerende, der alle hurtigt bliver en del af os, hvor vi bidrager med viden og praktik fra bureauverdenen og talenterne kommer med nye øjne og ideer, der samlet skaber en stærk alliance.

Talenter er også erfarne kræfter, der kommer fra reklameverdenen enten fra kontakt- eller produktionssiden. Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer, som kan være med til at udvikle os. Det har vi gjort siden 1992 og vil altid være vigtigt for os.

Opening Miljøbilleder (24 Of 118)
Opening Miljøbilleder (79 Of 118)
Opening Miljøbilleder (46 Of 118)
Opening Miljøbilleder (28 Of 118)

For at sætte yderligere fokus på nye kollegaer, om det er praktikanter eller erfarne bureaufolk, har vi udviklet vores medarbejderprogram Embracing Talents.

Embracing talents sikrer, at nye kollegaer bliver taget i hånden fra første kontakt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at en ny kollega hurtigt føler sig tryg ved sin nye arbejdsplads. Derfor vil alle nye medarbejdere blive on-boardet over en 6 måneders periode. I on-boarding forløbet vil den nye kollega blandt andet blive tildelt en buddy i hele perioden. Buddy’en skal hjælpe den nye kollega med alle de spørgsmål, som man har som ny – også alle de uformelle ting – som er del af enhver kultur.

Kunne du tænke dig at være en del af holdet hos os, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.


"If you want to go fast – go alone! But if you want to go far – go together!", Steve Jobs


Send din ansøgning og CV - så hører du fra os!

Administrerende direktør

Stephan Pors Knudsen

SEND EMAIL +45 29 92 47 04
Stephan Professionel