Digital

En sammenhængende og strategisk aktivering

arla-instagram-3.JPG

Digitalisering handler om en sammenhængende og strategisk aktivering af de mange digitale indgange og platforme, hvor du kommer i kontakt med dine kunder – på en relevant og engagerende måde.

Vi hjælper dig med at udforme en strategisk køreplan ud fra et stærkt fundament baseret på data og forretnings- og kundeindsigt. 

Det handler om en strategisk aktivering af de digitale indgange:

og meget mere.


10 millioner årlige visninger Website

Websitet opfattes som den mest troværdige kanal i forhold til markedsføring og kommunikation, og med mere end 10 millioner årlige visninger på vores kunders websites, ved vi hvad der virker.

Vi kan hjælpe dig med at designe og udvikle det helt rigtige website fra bunden eller få det optimale ud af dit nuværende site, alt efter om du vil udnytte websitet som kilde til førstepartsdata eller lave den perfekte sammenhængende kunderejse mod et køb. Vi er fortrolige med alle de store CMS-systemer, men det er helt op til dig, hvad der passer bedst til din forretning. Vi hjælper gerne med valget.

Case_slider_1.jpg
Opening Miljøbilleder (77 Of 118)
Opening Miljøbilleder (94 Of 118)
Case Atria7

User Experience design (UX)

Digitale værktøjer skal være både lette og lækre at bruge. Derfor er UX og digitalt design centrale kompetencer hos os. Som digitalt bureau er vi er vant til at tænke brugernes tilgang ind og inden lancering har vores designs altid været gennem brugertest med splittest, hvor vi i fællesskab finder den stærkeste løsning. Vi insisterer på, at vores løsninger skaber værdi i hver eneste interaktion. Derfor følger vi efter lanceringen op på brugernes adfærd gennem digitale værktøjer, som eksempelvis Google Analytics, der giver stærke feedbacks og bruges som fundament for løbende optimering.

Opening Miljøbilleder (60 Of 118)
Case_billede_1.jpg

Landing Page

I forbindelse med kampagner udvikler vi ofte landing pages, der er optimeret til at give brugerne den optimale oplevelse og lyst til at bruge tid sammen med os. Hvis en landing page kan udvikles på din eksisterende infrastruktur, arbejder vi på den. Ellers har vi en palette af egnede landing page-værktøjer, vi kan bruge - uden at blive spundet ind i Facebook eller andre, eksterne mediers værktøjer; vi insisterer nemlig på, at du skal eje dine egne data.  

System udvikling

Vores digitale marketing specialister har lang erfaring med udvikling og implementering af større systemer til effektivisering og brug i essentielle forretningsprocesser. Vi bygger systemer, som er tilpasset din virksomheds udfordringer for at opnå det optimale resultat.

Vi har udviklet systemer som CRM, RMA, kunde- og tilfredshedsanalyser, rekrutteringssystemer, intranet mm., der alle har til formål at digitalisere processer i virksomheden for netop at stå stærkere i markedet, reducere tid internt eller få et bedre overblik over virksomhedens performance.


Social Media Marketing

Ingen kan være i tvivl om de sociale mediers betydning. Det er benhård business, der kræver analyse og strategi, sikker styring og en god portion nysgerrighed. Men det kræver indsigt i medierne for at kunne sammensætte det rigtige mediemix til den enkelte virksomhed.

Sociale medier er så meget mere end branding. Det er et marketingværktøj, hvor du med en stærk digital social-media strategi kan styre kunderne fra leads til kunder. Vi har udviklet et særligt ROI (Return On Investment) skema, der viser dig præcist, hvad du kan forvente at få i udbytte fra din kampagne. Læs her, hvordan vi kan lægge en effektiv social medie strategi for dig.


E-mail Marketing

Sender du kun ugentlige eller månedlige nyhedsbreve ud med udvalgt budskab til alle på din e-mail liste? Så går du glip af et stort potentiale! E-mail marketing er meget mere end det!

At have en klar e-mail marketing strategi som en del af den overordnede digitale strategi er altafgørende for din succes.

Hvilke automations sættes i gang, hvornår og til hvem? Hvornår benytter du dig af kampagnenyhedsbreve, hvornår gør du ikke? Og hvad med leadscoring? Det er vigtigt at have en plan for e-mail marketing indsatser igennem hele kunderejsen. Læs her, hvordan du kan vækste din forretning med e-mail marketing.

Skal vi hjælpe dig med at aktivere dine digitale indgange og platforme?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
NH Halvtotal