OPENING Career

Tiltræk de bedste kompetencer til din virksomhed

Opening Miljøbilleder (76 Of 118)

OPENING CAREER Sammen får vi fans

Vi har mere end 25 års erfaring i kunsten af at arbejde med mennesker, virksomheder og holdninger.

Med de seneste generationer på arbejdsmarkedet – Generation Y og Generation Z – skal virksomheder arbejde på at tænke anderledes i forhold til andre generationer. De sætter store krav til virksomhederne og vi ved, hvordan vi skal kommunikere med og til dem, så din virksomhed står stærk i konkurrencen.

Kort om Generation Y og Z: Millennials kaldes også for generation Y og er en samlebetegnelse for personer, der er født i år 1980-1995. I 2020 er de mellem 25 og 40 år gamle.

Case_slider_2.jpg
Case_billede_1.jpg
dsf-logo.jpg
Opening Miljøbilleder (56 Of 118)

Friend or Foe? Generation Y og Z

Opening Miljøbilleder (46 Of 118)

Tilbage i 2016 gennemførte vi et stort studie af Generation Millennials og deres forventninger til arbejdsmarkedet og holdninger til virksomheder. Det skabte megen ny viden til vores kunder, som gjorde dem opmærksom på, hvad og hvordan de fremadrettet skulle rekruttere. Et tilsvarende studie af Generation Z er ved at blive afsluttet i 2021.

 

De er: 

  • Storforbrugere i 90’erne og i starten af det nye årtusinde – men efter finanskrisen er fokus vendt til andre værdier som økologi, klima og mindre forbrug.
  • De første digitale indfødte – mobiltelefonen er deres primære teknologi.

  • Ambitiøse og optaget af karriere – men fritiden har også høj prioritet.

  • Ønsker at skabe de bedste vilkår for deres børn, fx minimumsnormeringer i daginstitutioner og økologi.

  • Første generation, hvor begge køn træffer beslutninger i fællesskab og tager sig af børnene på lige fod.

Employer branding Få de rigtige fans til at 'forelske' sig

Employer branding handler om, at du positionerer din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads. I dag rekrutteres ’fans’, hvor de kommende medarbejdere skal ’forelske’ sig i netop din virksomhed.

Målet er at tiltrække og fastholde de medarbejdere, der skal til for, at du kan indfri din virksomheds vision og målsætninger.

Employer branding er derfor ikke et buzzword, men en nødvendig forretningsdisciplin, der gør din virksomhed i stand til at udvikle sig og blive en succes.


Branding og Software

Vi har udviklet software og portaler til en lang række kunder, hvor viden om ’kunderne’ kombineret med en stærk digital platform har skabt store resultater. Med mere end 10 millioner sidevisninger årligt på vores kunders sites har vi formået at skabe den rette platform.

Vil du høre, hvordan du tiltrækker attraktive medarbejdere?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
NH Halvtotal