APP-UDVIKLING

Vejle Boldklub - Den fulde oplevelse

VB App Mockup Med Logo

UDFORDRINGEN Mange systemer gav manglende overblik

Vejle Boldklub er en af Danmarks mest vindende fodboldklubber og har været rugekasse for mange dygtige nationale og internationale fodboldspillere. Mest kendte er nok Ulrik Le Fevre, Allan Simonsen, John Sivebæk og Thomas Graversen, der alle havde både en flot international og national karrierer. Klubben er at finde igen blandt de bedste 12 i Superligaen fra juli 2023.

Vejle Boldklub havde over tid fået udviklet mange systemer og platforme fordelt rundt i virksomheden. Billetsystem, merchandise, markedsføring, sociale medier og website, blot for at nævne nogle af dem. Forskellige systemer, der skulle opdateres sammen med forskellige personer der skulle varetage vedligeholdelse skabte udfordringer og meget tidsspilde. I klubben var der et stort ønske om at samle de forskellige systemer og platforme et sted.

Læs mere om, hvordan OPENING hjalp Vejle Boldklub med at opbygge en ny turn-key-solution app med en stærk og intuitiv brugeroplevelse her.

Kompetencer:

Konceptudvikling, App-udvikling, UX-design

VB Tapet Med Logo
VB Case
VB Case6
VB Tapet Mobil

LØSNINGEN Udvikling af turn-key-solution app, website og forretningskoncept

I vores løsning kunne vi samle alle de ønsker som Vejle Boldklub havde. Stærk visuel ID og en meget intuitiv brugeroplevelse sikrede alle interessenter en god oplevelse med app’en. Samtidig med udviklede vi hjemmesiden som et spejl af app’en, hvilket betyder at al opdatering fra sociale medier over website til app sker fra en og samme indgang i et nyt overskueligt CMS-system. 

Dertil udviklede vi et koncept baseret på abonnementsordninger, således at de mest inkarnerede fans kan få den ’fulde’ oplevelse ved VB gennem et mindre beløb pr. måned.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med Vejle Boldklub?

Kontaktdirektør

Anette Grothe

SEND EMAIL +45 50 60 93 60
Anette Professionel