KOMMUNIKATION OG SOFTWAREUDVIKLING

Én indgang til lystfiskeroplevelserne i hele Danmark

shutterstock_1111779815.jpg

UDFORDRING Interesse­organisation genopfinder sig selv

Danmarks Sportsfiskerbund (DSF), er den største organisation indenfor lystfiskeri i Danmark. I sarmarbejde med OPENING ønskede DSF at styrke sin position gennem forretningsudvikling, kommunikation, markedsføring og digitale systemer til administration, CRM og e-commerce.


Kompetencer: 
Kommunikation, Softwareudvikling

dsf-blaa.jpg
dsf-vand.jpg
dsf-logo.jpg
dsf-fisker.jpg

LØSNING Styrket synlighed og effektiv medlemsadministration

Case_thumb.jpg

OPENINGs opgave var at styrke Danmarks Sportsfiskerforbunds synlighed på markedet samt at effektivisere forbundets og medlemsforeningernes arbejde.

Vi udviklede en helt ny digital platform, der samler medlemsadministration, kommunikation, markedsføring og e-handel i ét system for både forbund og foreninger. 

Vi leverede desuden en portal med tilhørende app, der samler alle lystfiskeroplevelser i én indgang. Det har gjort det nemt for lystfiskere (kunderne) at dyrke deres interesse, mens udbyderne (fiskelokationerne) har fået et effektivt system til administration og markedsføring.

Case_billede_4.jpg

Vi leverede

Gennem en brugerinddragende proces etablerede DSF og OPENING en ny profil for Danmarks Sportsfiskerforbund og en helt ny sammenhængende administrations- og marketingplatform.

OPENING er desuden ansvarlig for drift af portal, teknisk- og slutbrugersupport og sammen med DSF står vi for facilitering af brugergruppe.

 

  • Ny hjemmeside (Sportsfiskeren.dk)
  • Nyt system: Medlemsadministration for forbundet og medlemsforeningerne.
  • Ny portal: Fiskekort.dk som én indgang til alle lystfiskeroplevelser i Danmark med booking og køb af fiskekort, medlemsskaber, leje af faciliteter og præsentation af alle medlemsforeningerne.
  • Personlig app: Fangstrapportering og let adgang til alle fiskelokationer for lystfiskere.
  • Hjemmesideskabelon: Til alle DSF medlemsforeninger.

Vil du høre mere om forretnings­udvikling i oplevelses­industrien?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
NH Halvtotal