KOMMUNIKATION OG SOFTWAREUDVIKLING

Danmarks Sportsfiskerforbund – én indgang til lystfisker­oplevelserne i hele Danmark

shutterstock_1111779815.jpg
Grafik

LYST- OG SPORTSFISKERI SIDEN 1938 Interesse­organisation genopfinder sig selv

Danmarks Sportsfiskerbund (DSF), er den største organisation indenfor lystfiskeri i Danmark. DSF samarbejder med OPENING om at styrke sin position gennem forretningsudvikling, kommunikation, markedsføring og digitale systemer til administration, CRM og e-commerce.

dsf-blaa.jpg
dsf-vand.jpg
dsf-logo.jpg
dsf-fisker.jpg

STYRKET SYNLIGHED OG EFFEKTIV MEDLEMSADMINISTRATION Bedre sammenhæng med én digital platform

Case_thumb.jpg
Case_billede_4.jpg

OPENINGs opgave var at styrke Danmarks Sportsfiskerforbunds synlighed på markedet samt at effektivisere forbundets og medlemsforeningernes arbejde.

Vi udviklede en helt ny digital platform, der samler medlemsadministration, kommunikation, markedsføring og e-handel i ét system for både forbund og foreninger. 

Vi leverede desuden en portal med tilhørende app, der samler alle lystfiskeroplevelser i én indgang. Det har gjort det nemt for lystfiskere (kunderne) at dyrke deres interesse, mens udbyderne (fiskelokationerne) har fået et effektivt system til administration og markedsføring.

Vi leverede

Gennem en brugerinddragende proces etablerede DSF og OPENING en ny profil for Danmarks Sportsfiskerforbund og en helt ny sammenhængende administrations- og marketingplatform.

OPENING er desuden ansvarlig for drift af portal, teknisk- og slutbrugersupport og sammen med DSF for vi for facilitering af brugergruppe.

  • Ny hjemmeside (Sportsfiskeren.dk)

  • Nyt system til medlemsadministration for forbundet og medlemsforeningerne

  • Ny portal på Fiskekort.dk som én indgang til alle lystfiskeroplevelser i Danmark med booking og køb af fiskekort, medlemsskaber, leje af faciliteter og præsentation af alle medlemsforeningerne.

  • Personlig app til lystfiskere med fangstrapportering og let adgang til alle fiskelokationer

  • Hjemmesideskabelon til alle DSF medlemsforeninger

Vil du høre mere om forretnings­udvikling i oplevelses­induestrien?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
nh_bw.jpg