Kampagnekoncept, digital strategi og design

Visit Vejle & Visit Kolding - Drømmer du om..

Visitvejle Webcase2

UDFORDRINGEN En del af kagen

2020 vil for altid blive husket som året, hvor Covid-19 ramte Danmark og ændrede vores vaner, og med et fingerknips skabte en ny virkelighed. Lande blev lukket ned og mange skulle ændre deres sommerferieplaner for 2020. Nationalt iværksatte Visit Danmark, Meget mere end bare Danmark, der med Martin Brygmann i spidsen fortalte om de skønne steder i Danmark.

Men en ting var, at rigtig mange valgte at holde ferie i Danmark – men hvordan får vi en ’del af kagen’ – tænkte Visit Vejle? Hvordan skaber vi en kampagne, der skiller sig ud og skabe opmærksomhed og salg for de omkringliggende restauranter, caféer, hoteller og forlystelser og alt omkring turisterhvervet?

Hvordan kunne Vejle og destinationspartner Kolding blive det foretrukne feriested, når danskerne skulle vælge feriested i Corona-sommeren?

 

Kompetencer

Digital annoncering, strategi, kommunikation.

Visitvejle Webcase4
Visitvejle Webcase3
Visitvejle Webcase5
Badeliv FB Ann 1200X1200px5

LØSNINGEN Digital strategi

Vi udviklede konceptet ’Drømmer du om …’, der var en henvisning til de steder i verden, hvor man skulle have været og hvordan Vejle/Kolding kunne byde ind med alternative muligheder i området. I stedet for at fortælle om alle Vejle og Koldings herligheder brugte vi andre landes referencer til at fortælle om de oplevelser, der venter i de to byer. Vi ønskede at skabe interesse og lede brugere videre til at gå videre i 'opdagelsen' af Vejle og Kolding. 

Kampagnen blev understøttet af en digital strategi, hvor der blev udviklet et fælles website med beskrivelser og links til erhvervet, der tog afsæt i stærke tilbud og muligheder med fælles oplevelsestemaer som: 

  • Aktiv og natur
  • Shopping 
  • Attraktioner 
  • Wellness 
  • Gastronomi 

Eksekvering af kampagnen blev via annoncering på sociale medier.

Du kan se mere til kampagnesiden her


Vil du høre mere om vores arbejde med Visit Vejle og Visit Kolding?

Kontaktdirektør

Anette Grothe

SEND EMAIL +45 50 60 93 60
Anette Professionel