ANALYSE, STRAGI OG DIGITAL MARKEDSFØRING

Vinde det tyske marked med kokketøj

Bullerei 1

UDFORDRINGEN Kokketøj til Tyskland

Kentaur ønskede at øge den tyske målgruppes kendskab til kokketøj fra Kentaur, og samtidig skabe mere direkte salg gennem deres website. Kentaur var allerede en stærk profil på det danske marked, men e-handel i Tyskland kan ikke sammenlignes med Danmark, så her krævede det opbygning af know-how og analyse af tyskernes adfærd ift. e-handel.

 

Kompetencer:

Analyse, strategi, digital markedsføring

Kentaur Tisvilleleje 11436NEW LOOK2020 2
Case KENTAUR6
Case KENTAUR4
23515 103 700 16397 2

LØSNINGEN Dybdegående analyse og digital tilstede- værelse

Målet var at øge kendskabet til Kentaurs kokketøj på det tyske marked og skabe en konkurrencestærk digital tilstedeværelse, der kunne støtte op om en sammenhængende kunderejse.

OPENING startede med at lave en gennemgående analyse af e-handel på det tyske marked, hvor det var tydeligt, at der i Tyskland er helt andre krav om betalingsmetoder, levering og sikkerhedsregler når det kommer til at handle online. Derudover har tyskerne generelt en anden adfærd, sammenlignet med Danmark, når det kommer til e-handel, hvilket gav os nogle andre muligheder og åbninger da vi skulle etablere Kentaurs digitale tilstedeværelse, samt fastlægge kanaler og vinkler til online markedsføring.

Tyskerne er kendt for deres nøjagtighed og omhyggelighed, og det gælder også når det kommer til deres online adfærd, hvor de researcher, skriver anmeldelser, anvender prissammenligningssider og undersøger kvalitet i dybden, inden de foretager et køb. Gennem brugen af stærke og anerkendte ambassadører fra kokkeverdenen, skabte vi et univers, som målgruppen kunne se sig selv i, med fokus på kvalitet og funktionalitet.


Vil du vide mere om vores indsigter i det tyske marked?

Administrerende direktør

Stephan Pors Knudsen

SEND EMAIL +45 29 92 47 04
Stephan Professionel