Målrettet kommunikation Rynkeby sætter frugt og grønt på kortet, menuen og planen

Værdi til professionelle køkkener

Vores unikke indsigt i foodbranchens forskellige målgrupper gør os i stand til – i samarbejde med Rynkeby – at levere målgruppe-fokuseret markedsføring, som fanger opmærksomhed og giver værdi.


KONCEPTER Stærkt målrettet kommunikation Til professionelle køkkener

Rynkeby Out of Home arbejder målrettet med kunderne og OPENING har haft fornøjelsen af at udvikle tre koncept-ben, som hylder Rynkebys sortiment uanset om det er:

  • På Menuen
  • På Kortet
  • På Planen

Alle tre koncepter er med faglig tyngde og inspirerer til brug af frugt og bær i de professionelle og bæredygtige køkkener.


På kortet Cadeaux til kokken

Gastronomi og teknik som emulsion, dip, dyp og dut i flotte opskriftsfotos, som viser og inspirerer til gode gæsteoplevelser.

På menuen Til kantiner og personale-restauranter.

Vi inspirerer med tidens grønne trends i drikke og menuer, som lever op til de nyeste krav og behov.

Til morgen- og frokostbuffeten, til møder og som forkælende eftermiddagssnacks.

På planen Til syge/pleje og omsorg

Her er der fokus på økologi, nul-spild, konsistensjusteret kost og energitætte mellemmåltier, der er kræsevenlige for sanserne, vækker minder og giver livsglæde.

JULEFOLDER Høstid og juletid Fra solrig sommer til smagfuld jul

Takket være solens gavmilde stråler fra maj og hen over sommeren 2018 kunne Rynkeby høste fantastiske smagfulde danske kirsebær til julens kirsebærsauce. 

Vi lavede årets julefolder til brug i salgssammenhænge og på messer. 

Vil du også lave markedsføring, der fanger dine målgrupper?

Kontaktdirektør

Anette Grothe

SEND EMAIL +45 50 60 93 60