Social Media Marketing

Effektiv digital strategi på sociale medier

Some Landingpage 1920X680px4

Sociale medier er meget mere end branding

Det er et marketing-værktøj, hvor du med en stærk digital social-medie strategi kan styre kunderne fra leads til kunder.

Hos OPENING har vi stor erfaring med både rådgivning omkring organisk og paid strategiudvikling samt implementering af kampagner på medier som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Google og YouTube.

Vi ved, at ikke alle annonceringsplatforme er relevante for alle virksomheder. Derfor arbejder vi strategisk og skræddersyer løsninger, som udarbejdes baseret på grundig analyse af konkurrenter, målgruppen og markedet. Det er netop igennem en dybdegående analyse, at vi kan sikre strategisk og optimal eksekvering på forskellige sociale medier.

Some Landingpage 1920X680px6

Kunderejsen er vigtig

Vi hjælper med at kortlægge kunderejsen i fire forskellige faser, så annonceringen understøtter et strategisk framework.

  • Awareness: Ingen eller lav kendskabsgrad - kunderne har ikke et behov endnu.
  • Consideration: Når en potentiel kunde researcher markedet og aktivt overvejer jeres produkter eller services.
  • Conversion: Kunden er købsparat og klar til at lave en konvertering.
  • Retention: Kunden har foretaget et køb, og der fokuseres nu på fastholdelse, opsalg og mersalg. Det er her, kundeloyalitet skabes.

Hos OPENING tager vi altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete situation for at skabe en strategi, der flytter potentielle kunder længere nede i købstragten mod den endelige konvertering.

Some Landingpage 1920X680px2

Datadreven tilgang

Både organisk og annoncering på sociale medier skal være datadreven for at sikre relevans samt effektive tiltag, som giver det bedste afkast. Det handler om at være tilstede der, hvor målgruppen er og ikke der, hvor man mener, de burde befinde sig.

Some Landingpage 1920X680px3

Muligheder med sociale medier hos OPENING

Boost din virksomheds tilstedeværelse på jeres eksisterende platforme, eller tilslut jer nye platforme for at udvide jeres rækkevidde og forbedre brandbevidstheden. Uanset målet hjælper vi dig med at finde og engagere jeres publikum på en måde, der er autentisk for jeres virksomhed.

OPENING udarbejder en strategi, som sikrer, at I kan opretholde en konsekvent tilstedeværelse på sociale medier - at I forbliver relevant med de målgrupper, der med størst sandsynlighed bliver til loyale kunder.

Skal vi sammensætte det rigtige mediemix til din virksomhed?

Kontaktchef

Niels Henrik Duevang

SEND EMAIL +45 28 19 33 36
NH Halvtotal